Canada Application Group Corp: Імміграція в Канаду
Мова сайту:
  • Русский
  • Українська
  • עברית
/Програми імміграції/Робоча віза в Канаду

Робоча віза в Канаду

рабочая виза в Канаду

Canada Application Group Corp.

   Запитати

Хочете отримати інформаційний пакет?

Вартість 120$ ЗАРАЗ БЕЗКОШТОВНО!

Акція закінчується
!
Дні
Години
Хвилини
Секунди

<div class="close-block"></div>

Для фахівців, які збираються працювати в Канаді на постійній основі, необхідно оформити програму незалежної (професійної) імміграції в Канаду. Якщо ж фахівець має намір працювати в Канаді протягом короткого терміну, йому необхідно отримати дозвіл на роботу. Дозвіл на роботу не видається тим людям, які знаходяться в процесі пошуку роботи. Дозволи на роботу видаються тільки тим, хто має конкретну пропозицію про роботу, де вказано конкретний роботодавець і строк тимчасового найму.Відносно більшості робочих місць, процес отримання робочої візи починається з того, що канадський роботодавець повинен звернутися в найближчий центр Міністерства з розвитку трудових ресурсів Канади (HRSDC), щоб отримати дозвіл на запрошення закордонного фахівця на роботу. Міністерство має визначити, чи відповідає дане запрошення на роботу канадським трудовим нормам і підтвердити, що в Канаді відсутній кваліфікований фахівець – громадянин або постійний резидент Канади, який міг би працювати на посаді, запропонованої закордонному фахівцеві. Деяким категоріям заявників, наприклад, старшому керівному складу, священикам, співробітникам посольств або спортивним арбітрам не потрібна попередня згода Міністерства.

Якщо заявник має намір працювати в провінції Квебек, йому може також знадобитися сертифікат згоди на надання тимчасової роботи (CAQ), виданий імміграційною службою Квебека.

Для отримання дозволу на роботу заявник повинен переконати візового офіцера в тому, що він має намір дотримуватися умов тимчасового перебування в країні і покинути Канаду по закінченні трудового контракту. При розгляді заяви на отримання дозволу на роботу будуть взяті до уваги всі попередні поїздки і раніше подані заяви. Велику увагу буде приділено фінансовому становищу заявника, щоб переконатися в тому, що він не звернеться за матеріальною допомогою до уряду Канади.

Важливо, що подружжя та діти-утриманці закордонних фахівців також мають право на отримання дозволу на роботу і навчання, якщо вони мають намір шукати роботу або відвідувати навчальний заклад у Канаді. У разі отримання дозволу на роботу для дружини (чоловіка), дозвіл Міністерства по розвитку трудових ресурсів Канади (HRSDC) не потрібно.

поділитися:
   Запитати
Якщо у вас є якісь питання, Ви можете задати їх нам, прямо тут:
Оцініть Ваші шанси на імміграцію в Канаду

<div class="close-block"></div>

Хочете отримати інформаційний пакет?

Вартість 120$ ЗАРАЗ БЕЗКОШТОВНО!

Акція закінчується
!
Дні
Години
Хвилини
Секунди

<div class="close-block"></div>