Canada Application Group Corp: Імміграція в Канаду
Мова сайту:
  • Русский
  • Українська
  • עברית
/Програми імміграції/Програма провінції Нью-Брансуїк

Програма провінції Нью-Брансуїк

Программа провинции Нью-Брунсуик

Canada Application Group Corp.

   Запитати

Хочете отримати інформаційний пакет?

Вартість 120$ ЗАРАЗ БЕЗКОШТОВНО!

Акція закінчується
!
Дні
Години
Хвилини
Секунди

<div class="close-block"></div>

Імміграція в провінцію Нью-Брансуїк

Щороку сотні іммігрантів з усіх кінців землі вибирають провінцію Нью-Брансуїк в якості свого нового місця, де вони хочуть поселитися і почати нове життя. Провінція Нью-Брансуїк рада вітати всіх прибулих, незалежно від того, чи є вони робітниками, бізнесменами, вкладниками, біженцями або тими, хто хоче з’єднатися з членами своєї сім’ї. Коли жителі провінції Нью-Брансуїк кажуть: “Ласкаво просимо!”. Вони мають на увазі: “Ми – одна сім’я, відчувайте себе, як вдома, це ваша нова громада!”. Бо традиції привітної зустрічі новоприбулих і мультикультуралізм – частина способу життя провінції Нью-Брансуїк.

Чотири вищих навчальних заклади Нью-Брансуїка пропонують великі можливості для освіти. University of New Brunswick має дві філії: в Fredericton і Saint John. Це найстаріший в Канаді університет, де викладають  англійською мовою. Французькою мовою ведеться викладання в Universite de Moncton, який є найбільшим франкомовним університетом в Канаді, розташованим поза провінцією Квебек. Найбільший ріст працевлаштування спостерігається в секторах комунальних послуг.

Capital City Of Fredericton, New Brunswick, Canada

Територіально найбільш сприятливий для працевлаштування південь провінції і райони Saint John і Moncton.

Нью-Брансуїк підписав договір з Федеральним Урядом, який дозволяє провінції Нью-Брансуїк відігравати більш активну роль в імміграції шляхом відбору деякої кількості іммігрантів для задоволення своїх специфічних потреб.

 

Імміграційна програма провінції Нью-Брансуїк

 Імміграційна програма провінції Нью-Брансуїк (New Brunswick Provincial Nominee Program (NBPNP) вибирає і призначає кваліфікованих бізнесменів і робітників з усього світу, які будуть жити в провінції Нью-Брансуїк і робити свій внесок у місцеву економіку.

Напрямки даної імміграційної програми:

  • Express Entry Labour Market Stream (EELMS).
  • NBPNP Skilled Workers with Employer Support
  • Skilled Worker Applicants With Family Support
  • Business Applicants

 

Express Entry Labour Market Stream (EELMS)

Перед поданням заяви по даному напрямку Вам необхідно отримати запрошення на її подачу, після успішного надання Expression of Interest.

Кандидат повинен відповідати наступним вимогам:

  • Рівень знання англійської та/або французської мови повинен відповідати Canadian Language Benchmark (CLB) 7 по всім чотирьом мовним навичкам: читання, письмо, аудіювання та мовлення. Результати мовного тесту не повинні бути давніші двох років на момент подачі заяви на постійне проживання.
  • Мати як мінімум, атестат про повну загальну середню освіту (secondary school or high school) отриманий в Канаді або оцінку відповідності освіти, здійснену затвердженим органом, якщо освіта була здобута за межами Канади.
  • Мати не менше 1 року (1560 годин) безперервного досвіду роботи на повну зайнятість (або еквівалентного безперервного оплачуваного досвіду роботи на неповний робочий день) за основним фахом кандидата, по спеціальності категорії NOC O, A або B.
  • Бути від 22 до 55 років.
  • Підтвердити наявність достатніх фінансових коштів для забезпечення себе і членів своєї родини, після переїзду в Канаду, навіть якщо вони не переїжджають разом з ним. Кошти мають бути на ім’я кандидата або на ім’я супроводжуючого чоловіка (дружини). Дана вимога не застосовується, якщо кандидат в цей період працює в провінції по дійсному дозволу на працевлаштування.
  • Підписати і подати зобов’язання жити і працювати в Нью-Брансуїк.
  • Набрати як мінімум 67 балів з 100 по факторам відбору (знання мови, освіта, вік, трудовий досвід, наявність пропозиції працевлаштування, адаптованість), щоб відповідати вимогам програми Federal Skilled Worker Program IRCC.

 

NBPNP Skilled Workers with Employer Support

Даний напрямок призначений для кандидатів які мають підтримку роботодавця провінції.

Кандидат даного напрямку повинен відповідати наступним вимогам:

  • Бути у віці від 22 до 55 років.
  • Мати достатній рівень володіння англійською та / або французькою мовами для виконання своїх посадових обов’язків. Мінімально допустимий бал мовного тесту, яким кандидат повинен відповідати – це Canadian Language Benchmark (CLB) 4. Ви можете використовувати результати мовного тесту протягом двох років з моменту проходження тесту.
  • Мати освіту, кваліфікацію та / або ліцензію, необхідні для виконання своїх посадових обов’язків.
  • Мати намір жити і працювати в Нью-Брансуїк.
  • Надати підтвердження, що пропозиція працевлаштування є справжньою, а компанія, яка зробила пропозицію працює не менше одного року, на момент подання заявки NBPNP.
  • Пропозиція працевлаштування розрахована на постійне, без визначеної дати закінчення, працевлаштування на повний робочий день, в компанії провінції Нью-Брансвік, і передбачає стандартну кількість робочих годин, встановлених роботодавцем для співробітників Професійної групи, в якій працює кандидат.
  • Посада / професія має бути представлена в одній з наступних категорій NOC:
  • Категорія O, A, B
  • Категорія C, тип 1, 3, 7, 8, 9
  • Категорія D, тип 1, 3, 7, 8, 9
  • Роботодавець повинен продемонструвати, що він / вона не зміг знайти канадського громадянина або постійного резидента Канади для виконання посадових обов’язків.
  • Запропонована робота повинна відповідати рівню оплати праці в галузі.
  • Запропонована робота повинна відповідати стандартам трудової зайнятості в Нью-Брансвік
  • Надати всі необхідні форми і підтверджуючі документи.
  • Набрати мінімум 50 балів в Selection Factors (знання мови, освіта, вік, трудовий досвід, адаптованість).

 

Skilled Worker Applicants With Family Support

Даний напрямок призначений для кандидатів які мають підтримку члена сім’ї, що проживає в Канаді.

Кандидат по даному напрямку повинен:

  • Бути близьким родичем особи, що надає підтримку (братом, сестрою, племінницею, племінником або онуком, і не бути дитиною яка знаходиться на утриманні).
  • Бути у віці від 22 до 50 років.
  • Надати результати мовного тесту з англійської (IELTS) або з французької (TEF) з мінімальним балом 4,0 у всіх тестових секціях. Результати мовного тесту дійсні протягом двох років з моменту проходження тесту.
  • Підтвердити наявність, щонайменше:
  • наукового ступеня, присудженого коледжем або університетом, акредитованим відповідним державним органом, що вимагав не менше трьох років навчання на стаціонарі; або
  • диплома, акредитованого відповідним державним органом, за певною професією, для якого потрібно як мінімум два роки навчання на стаціонарі.
  • Мати намір жити в провінції Нью-Брансуїк і працювати за фахом згідно підготовки та досвіду роботи.
  • Мати Settlement Plan, затверджений співробітником імміграційної програми.
  • Мати принаймні два роки безперервного стажу роботи протягом останніх 5 років за по передбачуваній професії в Нью-Брансуїк.
  • Посада / професія має бути представлена в одній з наступних категорій NOC:
  • Категорія O, A, B
  • Категорія C, тип 1, 3, 7, 8, 9
  • Категорія D, тип 1, 3, 7, 8, 9
  • Надати всі необхідні форми і підтверджуючі документи.
  • Мати як мінімум $ 10 000 CAD і $ 2000 CAD на кожного члена сім’ї, що супроводжує кандидата, для того, щоб оселитися в Нью-Брансвік.

 

Особа що надає підтримку, повинна відповідати таким вимогам:

  • Бути близьким родичем особи, що підтримується. Ви або Ваш чоловік (жінка), або партнер можете підтримувати дитину, що не знаходиться на утриманні, брата, сестру, племінницю, племінника або онука.
  • Бути громадянином або постійним резидентом Канади, який постійно проживає в провінції Нью-Брансуїк.
  • Займається бізнесом в Нью-Брансуїк не менш 12 місяців безперервно.
  • Або, працюєте в Нью-Брансуїк протягом щонайменше 12 місяців поспіль на дату заяви, і спеціальність, особи що надає підтримку, представлена в одній з наступних категорій NOC:
  • Категория O, A, B
  • Категория C, тип 1, 3, 7, 8, 9
  • Є фінансово незалежною.
  • Повинна пройти інтерв’ю зі співробітником Population Growth Division.
  • Допоможете заявнику з Settlement Plan.
  • Буде підтримувати тільки одного заявника одночасно.

 

Business Applicants

Кандидат по даному напрямку повинен:

  • Бути у віці від 22 до 55 років.
  • Мати достатній рівень знання англійської та / або французької мови, щоб активно управляти бізнесом в Нью-Брансуїк, підтверджений результатами IELTS General Training або TEF. Ви можете використовувати результати мовного тесту протягом двох років з моменту проходження тесту.
  • Мати як мінімум атестат про повну загальну середню освіту
  • Мати намір жити і керувати бізнесом в Нью-Брансуїк, взявши на себе повсякденне управління бізнес процесами.
  • Мати відповідний та підтверджений 3-х річний досвід управління за останні п’ять років.
  • Демонструвати розуміння бізнес-середовища Нью-Брансуїк.
  • Підготувати бізнес-план, який підтверджує економічну вигоду для провінції Нью-Брансуїк. Ваш бізнес-план повинен бути затверджений чиновником уряду провінції Нью-Брансуїік.
  • Мати власний капітал у розмірі не менше $ 300 000 CAD. У вас повинно бути достатньо коштів для початку бізнесу і забезпечення успішного поселення і підтримки залежних членів сім’ї на термін до двох років без допомоги третьої сторони.
  • Бути готовим інвестувати не менше $ 125 000 CAD в бізнес в Нью-Брансуїк.
  • Надати всі необхідні форми і підтверджуючі документи.
  • Надати підписану копію Deposit Agreement і депозит, що повертаеться за певних умов, в розмірі $ 75 000 CAD до того як Ви будете номіновані.
  • Набрати як мінімум 50 балів за Selection factors (вік, знання мов, освіта, адаптованість, досвід управління.)

Опубліковане 16.0.17.

поділитися:
   Запитати
Якщо у вас є якісь питання, Ви можете задати їх нам, прямо тут:
Оцініть Ваші шанси на імміграцію в Канаду

<div class="close-block"></div>

Хочете отримати інформаційний пакет?

Вартість 120$ ЗАРАЗ БЕЗКОШТОВНО!

Акція закінчується
!
Дні
Години
Хвилини
Секунди

<div class="close-block"></div>