Canada Application Group Corp: Иммиграция в Канаду
Язык сайта:
  • Русский
  • Українська
  • עברית
/כל קנדה/תוכנית הגירה של מחוז אי הנסיך אדוארד (PNP PEI) Prince Edward Island

תוכנית הגירה של מחוז אי הנסיך אדוארד (PNP PEI) Prince Edward Island

Остров Принца Эдуарда

Canada Application Group Corp.

   Задать вопрос

Хотите получить информационный пакет?

Стоимость 120$ СЕЙЧАС БЕСПЛАТНО!

Акция заканчивается
!
Дни
Часы
Минуты
Секунды

<div class="close-block"></div>

תוכנית ההגירה המחוזית של מחוז אי הנסיך אדוארד אושרה ע”י הממשלה הפדרלית של קנדה. כמו כן נחתם הסכם עם הרשויות של מחוז אי הנסיך אדוארד על מנת לאפשר להם לבחור את המהגרים לפי דרישות שהוגדרו ע”י המחוז. התוכנית נועדה למשוך למחוז אנשי עסקים ועובדים מקצועים בתחומים שונים.

נוהל הגשת הבקשה להגירה מתבצע בשני שלבים עיקריים:

1) הגשת מסמכים הנדרשים וביקור חובה במחוז, במהלכו חייב המבקש לעבור ראיון ברשויות ההגירה המקומית.

2) לאחר שהמבקש עבר ראיון בהצלחה, הוא מתבקש לשלם דמי אשרת בקשה ולהגיש את שאר המסמכים לאשרת תושב קבע.

דרישות הסף ,בתוכנית ההגירה של מחוז אי הנסיך אדוארד, גמישות ביחס לשאר התוכניות בכל הנוגע להשכלה, ניסיון מקצועי ורמת האנגלית. ישנם מיקרים בהם מתקבלת הבקשה גם ללא ידע של השפה האנגלית)

קיימות 4 קטגוריות בתוכנית PNP PEI

1) קטגוריית למשקיעים  ( Immigrant Partner)

2) קטגוריה ליזמים ואנשי עסקים (Immigrant Entrepreneur)

3) קטגורית הגירה בתמיכה משפחתית

4) קטגורית הגירה לעובדים מקצועיים

 

היתרונות של תוכנית PNP PEI

תוכנית ההגירה של מחוז אי הנסיך אדוארד מדרגת את המועמדיים לשלוש קבוצות.

א. המועמד עומד בכל דרישות הסף המוגדרות.

ב. המועמד אינו שולט בשפה האנגלית.

ג. המועמד אינו בעל השכלה גבוה אך יש לו ניסיון עסקי ו/או ניהולי גבוהה.

 

המועמד עומד בכל דרישות הסף המוגדרות.

  • רמת אנגלית בינונית עד גבוהה
  • ניסיון עסקי ו/או ניהולי
  • השכלה הקדמאית –תואר ראשון או הנדסאי (לפחות 14 שנות לימוד)

המועמד מתחייב לחיות במחוז אי הנסיך אדוארד לפחות שנה אחת.

המועמד אינו שולט בשפה האנגלית

  • המועמד מתבקש להפקיד ערבות בסך 20,000$ קנדי , אשר תוחזר לו לאחר שנה, בתנאי שילמד/ישפר את רמת האנגלית לרמה הנדרשת.

המועמד אינו בעל השכלה גבוה אך יש לו ניסיון עסקי ו/או ניהולי גבוהה

  • המועמד חייב להוכיח ניסיון עסקי ו/או ניהולי גבוהה. הוא יוכל לקבל ניקוד נוסף על הכשרה מקצועית במידה ויש. כמו כן קיימת הגבלה גיל- עד 55, אך למרות זאת, הבקשה יכולה להתקבל אם המועמד הוא אדם בעל ניסיון מקצועי גבוהה ושולט בשפה האנגלית ברמה סבירה.

היתרונות של קטגוריית משקיעים( Immigrant Partner)

  • על מנת לאשר השתייכות לקטגוריה זו המועמד צריך להציג הוכחות כי יש ברשותו הון עצמי בסך 400,000$ קנדי ( כספים, רכש, נדל”ן או ירושה). יש לזכור כי התוכנית הפדרלית והתוכנית של מחוז קוויבק, בקטגוריה דומה, דורשות הון עצמי כפול בסך של 800,000$ קנדי.
  • המועמד אינו נדרש להציג דוחות פיננסיים עבור 5 שנים האחרונות.
  • ניסיון עסקי או ניהולי מינימאלי של ארגון שכולל לפחות 4 עובדים.

 

מועמדים שיכולים להשתייך לקטגוריית עובדים מקצועיים

מועמדים שתחום המקצוע מופיע ברשימת המקצועות המבוקשים –  Skilled Labor Shortages
המקצועות הם:

אנשי היי-טק

מהנדסי חשמל

מהנדסי תעשייה

תעשייה אווירית

מהנדסי מכונות

מפעילי CNC

רופאים

אחיות מוסמכות

עובדים סוציאליים

רוקחים

מכונאים

נהגי משאיות

נגרים

רתכים

שרברבים ואינסטלטורים

 



 

Оцените Ваши шансы на иммиграцию в Канаду

<div class="close-block"></div>

Хотите получить информационный пакет?

Стоимость 120$ СЕЙЧАС БЕСПЛАТНО!

Акция заканчивается
!
Дни
Часы
Минуты
Секунды

<div class="close-block"></div>